× Home Over ons Portfolio Onze machines Diensten Grondwerken Afbraakwerken Transport Leveringen Andere diensten Contact

Diensten

Bij Vanherck BV bieden wij verschillende diensten aan. Op deze pagina vindt u een korte oplijsting en korte uitleg van elke dienst.

Grondwerken

Het uitvoeren van diverse grondwerken behoort tot onze activiteiten, van klein grondverzet rondom een wonding tot het uitgraven van kelders en zwembaden.

Afbraakwerken

U kan bij ons terecht voor uiteenlopende afbraakwerken, zowel gedeeltelijke sloop als totale sloop. Het slopen gebeurt meestal door gebruik te maken van een sloop- en sorteergrijper, dit met de nodige vakmanschap, precisie, en veiligheid. We sorteren alle materialen volgens de meest strikte voorwaarden en werken alleen samen met erkende recyclagebedrijven.

Transport

Voor het transport van uw grondstoffen beschikken we over een vaste kipper 6 x 4 of een combinatie van trekker 6 x 4 en 2-asser oplegger met elektrisch schuifzeil. Voor het transport van derden zijn we volledig in regel met de huidige wetgeving.

Leveringen

Wij leveren een ruim assortiment van zand en grind,
uit voorraad leverbaar of op bestelling.

Andere

Vanherck BV staat ook nog in voor vele andere soorten werken.
Zoals bijvoorbeeld het plaatsen van L-elementen, het rooien van struiken, hagen, en beplanting, verwijderen en storten van boomstronken en takhout,... Contacteer ons voor meer informatie hierover of voor een van de eerder opgenoemde werken.

Contacteer